јун 21

Завршена школска година

јун 21, 2021


У петак, 18. јуна 2021. године, ученицима Српске школе „Свети Сава“ свечано су уручена сведочанства о редовном похађању наставе и успешно завршеном разреду школске 2020/21. године.

Присутну децу поздравио је отац Драган Секулић упечатљивим речима: „Драга децо, ово двориште вас је пожелело!“ И заиста, ове године због ограничења условљених корона вирусом, ученици све до доделе сведочанстава нису могли да присуствују настави у црквеним просторијама и проводе одморе играјући се у дворишту. Настава се одвијала онлајн и захтевала од деце и учитеља додатне напоре.

Говорећи о изазовима и успесима протекле године, вероучитељ Предраг Јанковић се захвалио деци на истрјаности у праћењу наставе и истакао у име одсутне учитељице Ане Којадиновић постигнуће наше школе на литерарном конкурсу, на којем смо освојили прва два места. Та чињеница сведочи о потенцијалима наше деце, а наставнике мотивише за још ревноснији рад.

Да их је црквено дворише дакако пожелело, деца су показала неуморном игром и забавом на овој последњој свечаности пред почетак распуста.

Вероучитељ
Предраг Јанковић

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}