јун 7

Нови корак у реализацији пројекта Породични састанак

јун 7, 2021


У недељу, 6. јуна 2021. године, окупиле су се породице у оквиру пројекта Породични састанак, поводом едукативне шетње кроз берлинску шуму Груневалд. Децу и родитеље предводили су др Дарја Вагнер, доктор биологије, и координатор пројекта Предраг Јанковић. Др Дарја је деци и родитељима са пуно ентузијазма и на свима разумљив начин приближила значај екосистема шуме. Говорила је о многобројним биљним и животињским врстама и њиховој важности за функционисање шуме. Др Дарија је указала на значај бриге о природи и као и њеној узајамној повезаности са човеком.

Након више од пола године строгог локдауна породице су опет добиле могућност да се окупе у већем броју. Ту прилику наш Породични састанак није пропустио. Родитељи и деца су уживали у сунчаном дану, природи, дружењу и учењу.

Пројекат Породични састанак смо започели у јануару ове године. Због ограничења условљених корона вирусом, његово тежиште смо преусмерили на саветодавни рад: информисање, саветовање и посредовање између појединаца или породица и градских и социјалних установа. Током лета радујeмо се даљим окупљањима и активностима услед попуштања мера.

Координатор пројекта
Предраг Јанковић

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}